Mult circ, dar nu chiar așa multă pâine…

Împărații romani le plăcea să le ofere maselor „pâine și circ”.

Observ că la noi e mai mult circ decât pâine:

– politicienii se bat cu pumnul în piept că fac și dreg, dar preferă să dea vina unii pe alții, să se bălăcărească de fațadă când țara arde

– circ ne oferă și media, că doar e plin de știri „mondene”. E plin de sexi-personaje, de bombe, prinți și crai; atât la tv, cât și în așa-zisele ziare

– de circ ai parte oridecâteori ai avea și tu ceva treabă pe la un oareșce ghișeu. Funcționarii, scretarele, asistentele au cu toții deopotrivă un complex de superioritate ce le permite să te batjocorească deși, să fim bine înțeleși, sunt bugetari, așadar banii îi primesc din contribuția prostului.

Ar mai fi exemple, câte și mai câte…

Până una-alta, îți mai amintești tu oare de emisiunile de genul „Știi și câștigi!”, „Vrei să fii miliardar?”, „Lanțul slăbiciunilor”, „Riști și câștigi” ? Erau niște prostii de emisiuni de unde tot mai învățai tot felu de tâmpenii. Clar! Păi nu mai bine dezbrăcăm noi 2 minore și le prezentam proaspătul epilat lung la tv? Ba daaaaa!

Despre asta e vorba. Lumea se prostește din ce în ce mai rău și cei mai afectați vor fi, zic eu, copiii de acum. Măcar „pe vremea mea”, deși eram atrași de tv, tot mai puteam „prinde” info utile de la niște emisiuni ca și cele enumerate mai sus; dar puștii crescuți la mc do, cu desene dublate în română și educați de internet ce șansă mai au?

Reclame

Despre Andreea

Vorbareata si creativa, imi dau cu parerea, arat cu degetul si ma auto-ironizez.
Acest articol a fost publicat în Doar ganduri, Prostie 100% și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s